• FridykarlĂ€ger pĂ„ Skeppis

    VÀlkomna pÄ det Ärliga fridykningslÀgret! Helgen 18-20 Augusti pÄ Skeppsholmen. Se kalendern för bokning. Vid frÄgor kontakta Ulrica pÄ 0709-985005.

  • Vrakdykning Öland

    HĂ€r kommer lite info frĂ„n en av vĂ„ra klubbar, anmĂ€l er sjĂ€lva om ni Ă€r intresserade: LM-Dyk kommer i sommar […] Läs resten…

  • Nyheter frĂ„n SSDF

    SSDF:s Ă„rsmöte Ă€gde rum i Stockholm, helgen den 2 april 2017. Jag vill sammanfatta nĂ„gra viktiga beslut som Ă€ven berör […] Läs resten…

Resegruppen

VÄr mÄlsÀttning
”Att erbjuda och samordna gemensamma resor och utflykter i klubbens regi.”
Med hjÀlp av mejl och enkÀt har vi undersökt vilka gemensamma dykmÄl vi har och hur stort intresse det finns. Vi uppmuntrar fortfarande alla medlemmar att komma in med förslag och delta i vÄra diskussioner. För att kunna ta hÀnsyn till allt borde vi dock följa en viss ordning som vi definierar sÄ hÀr:
Eventuella förslag kan ni skicka till nÄgon av oss och/eller diskutera genom att delta i vÄra möten. Vi trÀffas ungefÀr varannan mÄnad för att diskutera punkter som kommit upp, eller för att bedöma statusen för vÄra aktiviteter. Datum för vÄra möten finns i kalendern so fort nÄgra har bestÀmts.
Reseansvarig
Den som föreslĂ„r en resa och fĂ„r tillrĂ€ckligt med respons fĂ„r ocksĂ„ driva förslaget till lösning. Detta innebĂ€r bl.a. att hĂ€mta in offerter och hĂ„lla kontakt med arrangören, undersöka resevillkoren mm. Är det omfattande hjĂ€lps vi Ă„t.

Kontakta antingen Ulf Tengsand, Roland Snarberg eller Kathrin Tengsand om du har ett förslag.

2017 Röda havet
2017 http://www.gvsdk.com/okategoriserade/vrakdykning-oland/
2017 dykhelg i Hamburgsund/Dyk-Leif , kolla med August som samordnar, se mÀngdrabatt
se info erbjudande dykleif 2017

 

HĂ€ndelser

Utbildningar

  • Inga event

Logga in