• Årsmöte 2019

    Även om sidan har officiellt lagts ner, vill vi pĂ„minna hĂ€r om Ă„rsmötet. (Detta pĂ„ grund av bristande funktionalitet inom […] Läs resten…

  • Lansering av vĂ„r nya webbsida

    Den 1. januari 2019 tar vi vĂ„r nya webbsida pĂ„ Idrottonline i reguljĂ€r drift: http://idrottonline.se/GotaverkensSDK-Sportdykning/ Vi hoppas att den nya […] Läs resten…

  • Strandens dag

    Runtom i landet stĂ€das strĂ€nder och badplatser. Den 15 september Ă€r det dags för GVSDK att visa miljötĂ€nk och röja […] Läs resten…

VĂ€stkust/Minirace

Sommartiden Àr den viktigaste för oss dykare. DÀrför gör vi i GVSDK mÄnga utfÀrder, men de viktigaste och roligaste utfÀrderna Àr VÀstkustracet samt vÄra minirace. Det Àr hÀr klubben verkligen visar sin styrka gÀllande dykning, sÀkerhet och kamratskap

VĂ€stkustrace

Under sommaren kör vi upp vĂ„ran bĂ„t Vinan till VĂ€deröarna under ca en mĂ„nad för att dyka och ha en skön semester. VĂ€deröarna Ă€r ett av sveriges bĂ€sta dykomrĂ„de för naturdyk. Var fjĂ€rde dag Ă„ker bĂ„ten in till Hamburgsund för att byta besĂ€ttning och passagerare. Vi Ă€r max 8 dykare som bor, sover och lagar god mat pĂ„ vĂ„r bĂ„t Vinan, mat och luft ingĂ„r i priset som Ă€r 2700:-/person för 4 dygn. Vi Ă€r idag en av tre dyksĂ€llskap som har fĂ„tt tillstĂ„nd frĂ„n LĂ€nsstyrelsen att dyka sommartid runt VĂ€deröarna, vilket skall loggas i en sĂ€rskild loggbok.

Du mÄste vara medlem i vÄr förening samt genomföra minst en arbetsdag pÄ Vinan för att fÄ följa med pÄ detta trevliga Àventyr.

Minirace

Miniracet Ă€r tvĂ„dagars utfĂ€rd med övernattning Fredag till Söndag. PĂ„ ett minirace Ă€r ofta dykmĂ„len lite lĂ€ngre bort som tex Marstrand. Vi Ă€r max 8 dykare som bor och sover och lagar god mat pĂ„ vĂ„r bĂ„t Vinan, mat och luft ingĂ„r i priset som Ă€r 1350:- (1050:- till klubbens Bankgiro och 300:- till matansvarig). TĂ€nk pĂ„ att bestĂ€mma avfĂ€rdstid frĂ„n LĂ„ngedrag ihop med skepparan och dykledaren, dĂ„ det Ă€r viktigt att komma ivĂ€g i tid.

Policy för Minirace

AnmÀlan sker pÄ hemsidan pÄ sedvanligt sÀtt och betalning sker enligt instruktion pÄ hemsidan senast dagen innan avfÀrd. Ansvariga dykledare kontrollerar vid samling för avfÀrd att alla har betalt till klubben. I undantagsfall kan man göra en Swish-betalning samma dag men skall dÄ Àven avrapporteras till kassören.

Matkassan kommunicerar man inom gruppen, dÄ det ligger helt utanför klubbens kassa. Deltagarna bestÀmmer sjÀlva nivÄn pÄ gastronomisk standard.

VÀder och vind sÀtter ju kÀppar i hjulen och det Àr upp till skeppare och dykledare att före avfÀrd göra prognos om det Àr möjligt eller inte att utföra racet. Har man vÀl pÄbörjat det sÄ fÄr man fullfölja det. AlltsÄ ingen Äterbetalning av avgiften.