VĂ€stkust/Minirace

Sommartiden Àr den viktigaste för oss dykare. DÀrför gör vi i GVSDK mÄnga utfÀrder, men de viktigaste och roligaste utfÀrderna Àr VÀstkustracet samt vÄra minirace. Det Àr hÀr klubben verkligen visar sin styrka gÀllande dykning, sÀkerhet och kamratskap

VĂ€stkustrace

Under sommaren kör vi upp vÄran bÄt Vinan till VÀderöarna under ca en mÄnad för att dyka och ha en skön semester. VÀderöarna Àr ett av sveriges bÀsta dykomrÄde för naturdyk. Var fjÀrde dag Äker bÄten in till Hamburgsund för att byta besÀttning och passagerare. Vi Àr max 8 dykare som bor, sover och lagar god mat pÄ vÄr bÄt Vinan, mat och luft ingÄr i priset som Àr 2700:-/person för 4 dygn. Vi Àr idag en av tre dyksÀllskap som har fÄtt tillstÄnd frÄn LÀnsstyrelsen att dyka sommartid runt VÀderöarna, vilket skall loggas i en sÀrskild loggbok.

Du mÄste vara medlem i vÄr förening samt genomföra minst en arbetsdag pÄ Vinan för att fÄ följa med pÄ detta trevliga Àventyr.

Minirace

Miniracet Àr tvÄdagars utfÀrd med övernattning Fredag till Söndag. PÄ ett minirace Àr ofta dykmÄlen lite lÀngre bort som tex Marstrand. Vi Àr max 8 dykare som bor och sover och lagar god mat pÄ vÄr bÄt Vinan, mat och luft ingÄr i priset som Àr 1350:- (1050:- till klubbens Bankgiro och 300:- till matansvarig). TÀnk pÄ att bestÀmma avfÀrdstid frÄn LÄngedrag ihop med skepparan och dykledaren, dÄ det Àr viktigt att komma ivÀg i tid.

 

HĂ€ndelser

Utbildningar

  • Inga event

Logga in