• Medlemserbjudande fr√•n Scuba Divers Dykcenter

    Som medlem i GVSDK har du nu m√∂jlighet till f√∂ljande¬†f√∂rm√•ner hos Scuba Divers Dykcenter: Service regulator¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†995 kr, g√§ller¬†alla fabrikat Service […] Läs resten…

  • Klubbresa till R√∂da Havet

    Resegruppen bjuder in till en veckas dyksafari den 1-8/11 2017! Det finns n√•gra platser kvar. Se kalendern f√∂r mer info! […] Läs resten…

Utrustning

GVSDK strävar efter att ha 10 st dykpaket och ett antal dräkter för utlåning. Utrustningen är i första hand avseed för klubbens utbildningsverksamhet och i andra hand för medlemmar i samband med GVSDK:s aktiviteter: utfärder, läger och resor.
Medlemmar som vill låna utrustning för aktiviteter utanför GVSDK:s regi får kontakta något externt dykcenter för att på egen hand hyra utrustning där.

Du måste vara medlem i GVSDK för att kunna låna utrustning. Vill du låna utrustning kontaktar du dykledaren eller arrangören för den aktuella aktiviteten. Vem som är dykledare eller arrangör hittar du i Kalendariet här på hemsidan

Dykutrustning som du kan låna/hyra är:
– Regulatorer: Poseidon och modell Cyklon, samtliga har bottentimer i konsol.
– Dykflaskor: 300 bar
РVästar i storlek Small till XL, finns i både Jackmodell och Vingmodell.
РVåtdräkter med fast huva 7 mm av fabrikat Waterproof för herrar och damer
РTorrdräkter
РEtt större antal våtdräkter i olika storlek och olika fabrikat där majoriteten är för juniorer
РViktbälten och vikter
– Handlampor.

Du hämtar och lämnar tillbaka utrustningen av dykledaren eller arrangören i samband med aktiviten. Du får INTE ta med dig utrustningen hem. I samband med hämtning och lämning skall du vara beredd att kvittera vilken utrustning du har lånat på ett utlåningsdokument.

Skyldigheter

Utrustningen skall ALLTID vara sköljd och rengjord innan återlämning. Den som lånar utrustningen ska återlämna utrustningen i det skick som den hämtades. Den som lånar utrustning är skyldig att meddela utrustningsansvarig om det finns brister eller fel på utrustningen eller om utrustningen gått sönder. Häng upp trasig utrustning på anvisad plats med en lapp på vad som felar.

Ta hand om utrustningen som om den vore din egen och tänk på att du får ersätta det som har gått sönder på utrustningen!

Kostnad

Lån av utrustning 100 kr/dygn (våtdräkten är avgiftsfri).
Torrdräkt РHyra/dygn 350kr
Torrdräkt РMinirace 700kr
Torrdräkt РVästkustrace 1400kr
Vid utbildning ingår utrustning.
Endast medlemmar kan låna utrustning i samband med klubbaktiviteter.

Trasig utrustning

Då det ibland händer att utrustning går sönder så är det viktigt att Ni som lånat utrustning raporterar detta till utrustningsansvarig. Detta görs enklast genom att Ni först och främst lägger upp den felaktiga utrustning i klubblokalen och sedan mailar utrustningsansvarig på utrustningansvarig[at]gvsdk.com.

Regulator Service

Scuba Divers Dykcenter Nya Tingstadsgatan 1 Hisings Backa erbjuder alla i klubben att göra regulator service för 995:- oavsett fabrikat-
Det ”r√§cker” att man uppger att man √§r medlem i GVSDK s√• g√§ller v√•rt pris


 

Utbildningar

  • Inga event

Logga in