Utrustning

GVSDK strÀvar efter att ha 10 st dykpaket och ett antal drÀkter för utlÄning. Utrustningen Àr i första hand avseed för klubbens utbildningsverksamhet och i andra hand för medlemmar i samband med GVSDK:s aktiviteter: utfÀrder, lÀger och resor.
Medlemmar som vill lÄna utrustning för aktiviteter utanför GVSDK:s regi fÄr kontakta nÄgot externt dykcenter för att pÄ egen hand hyra utrustning dÀr.

Du mÄste vara medlem i GVSDK för att kunna lÄna utrustning. Vill du lÄna utrustning kontaktar du dykledaren eller arrangören för den aktuella aktiviteten. Vem som Àr dykledare eller arrangör hittar du i Kalendariet hÀr pÄ hemsidan

Dykutrustning som du kan lÄna/hyra Àr:
– Regulatorer: Poseidon och modell Cyklon, samtliga har bottentimer i konsol.
– Dykflaskor: 300 bar
– VĂ€star i storlek Small till XL, finns i bĂ„de Jackmodell och Vingmodell.
– VĂ„tdrĂ€kter med fast huva 7 mm av fabrikat Waterproof för herrar och damer
– TorrdrĂ€kter
– Ett större antal vĂ„tdrĂ€kter i olika storlek och olika fabrikat dĂ€r majoriteten Ă€r för juniorer
– ViktbĂ€lten och vikter
– Handlampor.

Du hÀmtar och lÀmnar tillbaka utrustningen av dykledaren eller arrangören i samband med aktiviten. Du fÄr INTE ta med dig utrustningen hem. I samband med hÀmtning och lÀmning skall du vara beredd att kvittera vilken utrustning du har lÄnat pÄ ett utlÄningsdokument.

Skyldigheter

Utrustningen skall ALLTID vara sköljd och rengjord innan ÄterlÀmning. Den som lÄnar utrustningen ska ÄterlÀmna utrustningen i det skick som den hÀmtades. Den som lÄnar utrustning Àr skyldig att meddela utrustningsansvarig om det finns brister eller fel pÄ utrustningen eller om utrustningen gÄtt sönder. HÀng upp trasig utrustning pÄ anvisad plats med en lapp pÄ vad som felar.

Ta hand om utrustningen som om den vore din egen och tÀnk pÄ att du fÄr ersÀtta det som har gÄtt sönder pÄ utrustningen!

Kostnad

LÄn av utrustning 100 kr/dygn (vÄtdrÀkten Àr avgiftsfri).
TorrdrĂ€kt – Hyra/dygn 350kr
TorrdrĂ€kt – Minirace 700kr
TorrdrĂ€kt – VĂ€stkustrace 1400kr
Vid utbildning ingÄr utrustning.
Endast medlemmar kan lÄna utrustning i samband med klubbaktiviteter.

Trasig utrustning

DÄ det ibland hÀnder att utrustning gÄr sönder sÄ Àr det viktigt att Ni som lÄnat utrustning raporterar detta till utrustningsansvarig. Detta görs enklast genom att Ni först och frÀmst lÀgger upp den felaktiga utrustning i klubblokalen och sedan mailar utrustningsansvarig pÄ utrustningansvarig[at]gvsdk.com.

Regulator Service

Scuba Divers Dykcenter Nya Tingstadsgatan 1 Hisings Backa erbjuder alla i klubben att göra regulator service för 995:- oavsett fabrikat-
Det ”rĂ€cker” att man uppger att man Ă€r medlem i GVSDK sĂ„ gĂ€ller vĂ„rt pris


 

Utbildningar

  • Inga event

Logga in